Grupės mokymai prancūziški tortai ir desertai

 
 
Mokykitės gaminti prancūziškus tortus grupėje kartu su Laima - 2 dienos, 26 receptai.
Kaina 349€

 

 

Registruotis

Profesionalo lygis

Mokinys įgis visas reikalingas žinias ir įgūdžius ir galės gaminti desertus lyg tikras profesionalas.

Atgalinis ryšys

Mokinys galės nuolat bendrauti su Laima ir gauti individualią pagalbą.

100% praktika mokymuose

Didžiąją dalį laiko mokinys praleidžia gamindamas desertus

Grupės mokymai su Laima

Prancūziško torto biskvito receptai

 

Migdolinis „Džokonda“, migdolinis „Dakuazas“, šokoladinis, kokosinis „dekuazas“ su laimu, biskvitas „Pan De Ganes“.

Prancūziško gamyba torto

 

Mokymu metu kiekvienas gamina 1 prancūzišką tortą ar 6~8 prancūziškus pyragaičius.

Mažos grupės

 

Mokymiai vyksta mažomis grupėmis, jauki aplinka, dėmesys kiekvienam.

  2 praktinės dienos

 

1 diena nuo 9 iki ~14 val.

2 diena nuo 9 iki  ~ 14 val.

Praktiniai įgūdžiai

 

100% praktiniai mokymai! Visą kursą praleisite gamindami ir praktikuodamiesi.

Mokymų metu pasirūpinsime

 

Visomis mokymams reikalingomis priemonėmis, įrankiais ir aukščiausios kokybės ingredientais.

Sertifikatas

 

Po mokymų, kiekvienas gauna sertifikatą, 26 receptų rinkinį ir savo pagamintą prancūzišką tortą.

Skonių derinimas ir aromatizavimas

 

Pamokos apie skonių derinimą, grietinėlės aromatizavimą, natūralių aromatų naudojimą.

Registracijos eiga

 

  • Rašykite el. paštu: [email protected]
  • Mokymo data registruojama susitarus datą ir sumokėjus 50% (174,5 €) avansą ar visą sumą 349 €
  • Taip pat mokymus galite įsigyti su galimybe išsimokėti su INBANK. Daugiau informacijos čia.
  • Avanso mokestis yra negrąžinamas, data nekeičiama (be svarbios priežasties).
  • Mokymai organizuojami  šviesioje, naujoje ir patogioje darbui patalpoje.
    Nuo autobusų ar geležinkelio stoties tik ~ 12 min., važiuoti mašina. Ar 15-20 min., važiuoti mašina, nuo Kauno centro.

Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė

Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.

Registruotis

D.U.K.