Skaniausi prancūziškų tortų receptai

PRANCŪZIŠKŲ TORTŲ RECEPTAI
ŠOKOLADINĖS LINIJOS
KAVA IR KARAMELĖ
VASAROS IR UOGŲ GAIVA
RUDENS DESERTŲ LINIJA
GLAZŪROS RINKINIAI
DOVANOS

Macarons su mažiau cukraus
Elegantiškai traškios išorėje ir minkštos viduje.

Paukščių pieno desertas
Desertas lengvumu ir švelnumu primena debesį.

Migdoliniai sausainukai
Greitai paruošiami, be gliuteno.

Zefyrai su obuoliais
Lengvas, purus, nepaprastai gardus!
Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė
Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.
Pradėti mokytis
D.U.K.