€20,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Tamsus aksomas

„Tamsus aksomas“ – šilkinė šokolado ir tonkos elegancija su aksominiu kremu.

Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.

Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyt

Tai desertas, kuris sujungia sodrų juodojo šokolado intensyvumą, migdolų subtilumą ir tonkos pupelės rafinuotą aromatą. Kiekvienas sluoksnis papildytas švelniomis tekstūromis ir elegantišku kremiškumu.

Purus šokoladinis ir migdolinis biskvitas – minkštas, drėgnas, su subtiliai riešutiniu poskoniu.
Kreminiai kūgeliai su šilkine namelaka ir tonka pupele – aksominiai, švelnūs ir kupini išskirtinio aromato.
Lengvi ir kreminiai putėsiai su juodu šokoladu – sodrūs, tačiau neapsunkinantys, tirpstantys burnoje.

Tai tortas, kuris sujungia sodrius ir elegantiškus skonius į tobulai subalansuotą harmoniją. Juodojo šokolado gilumas, tonkos pupelės subtilumas ir šilkinė tekstūra – kiekvienas kąsnis tampa išskirtiniu gurmanišku potyriu. 

Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.

Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.