„Kreminė braškė “ – saulėtos braškių, abrikosų ir citrinų harmonijos skonis.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Tai desertas, kuriame susijungia natūrali vaisių gaiva, švelnus biskvito minkštumas ir nepriekaištingai derančios citrusinės putėsiai.
Migdolinis Pain de Gênes biskvitas – purus, sodrus, su natūraliu migdolų aromatu, kuris tobulai papildo vaisių gaivumą.
Šilkinis abrikosų cremeux – aksominis, švelnus, tačiau kartu ryškus, suteikiantis desertui sodrią vaisinę natą.
Labai skanus braškių coulis intarpas – natūraliai saldžiarūgštis, su sultingų braškių akcentu, kuris suteikia desertui gyvybingumo.
Gaivūs ir nepamirštami putėsiai su citrinos natomis – lengvi kaip debesys, su subtilia citrusų gaiva, kuri užbaigia desertą harmoningai ir šviežiai.
Tai tortas, kuris primena vasaros saulę – šviesus, lengvas, gaivus ir nepakartojamai elegantiškas. Puikiai subalansuotas skonių derinys, kuris palieka įsimintiną įspūdį kiekviename kąsnyje.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
