,,Lazdyno riešutai ir apelsinai“ – sodrus lazdynų ir apelsinų elegancijos derinys.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Šis desertas – tai kontrastingų tekstūrų ir skonių harmonija, kurioje traškus lazdynų riešutų akcentas susilieja su apelsinų gaiva ir tamsaus šokolado gilumu.
Migdolinis Dakuazo biskvitas be kvietinių miltų, su lazdyno riešutais – švelnus, natūraliai riešutinis, lengvas ir aromatingas.
Traškus sluoksnis su lazdynų riešutais – malonus kontrastas tarp minkštumo ir subtilaus traškumo.
Apelsinų marmeladas – ryškus, saulėtas citrusų akcentas, suteikiantis desertui gaivumo.
Kreminis apelsinų Cremeux – šilkinė, lengvai rūgštelė turinti tekstūra, kuri puikiai dera su riešutų ir šokolado sodrumu.
Putėsiai su tamsiu šokoladu – lengvi, bet tuo pačiu sodrūs, užbaigiantys desertą aksominiu šokolado prisilietimu.
Tai tortas, kuris sujungia subtilų riešutų aromatą, citrusų gaivą ir šokolado prabangą. Sodrus, lengvas ir nepaprastai harmoningas – tikras skonio šedevras!
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
