Macarons puselės su mažiau cukraus – švelnių spalvų, elegantiškai traškios išorėje ir minkštos viduje.
Macarons – tai mažieji prancūziški meno kūriniai, kurie suvilioja iš pirmo žvilgsnio ir užburia iš pirmo kąsnio. Jų paviršius lengvai traškus, bet vos palietus dantimis, jis subyra į švelnią, debesies lengvumo tekstūrą. Po plona lukštelio plutele slypi minkštas, beveik tirpstantis vidus, kuris susilieja su sodriu ir kvapniu įdaru.
Receptai PDF formatu. Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Kiekvienas macarons – tai skonio sprogimas: subtilus migdolų aromatas susilieja su saldžiarūgščiais vaisiniais įdarais, šokolado sodrumu ar netikėtomis gėlių natomis. Jie ne tik dailūs, bet ir kupini malonumo – tobula harmonija tarp traškumo, minkštumo ir išraiškingo skonio.
Mangų ir pasiflorų ganašas – egzotiškas, šilkinis ir lengvai rūgštelėjęs. Tai tobulas įdaras macarons sausainiams arba net kaip kremas tortams ir desertams. Mangų saldumas persipina su pasiflorų gaiva, sukuriant nepakartojamą harmoniją kiekviename kąsnyje.
Šis ganašas ne tik aksominis ir lengvas, bet ir nepaprastai aromatingas – jis primena saulėtą vasaros dieną, kai ore tvyro tropinių vaisių kvapas. Kiekvienas macarons su šiuo įdaru – tai mažytė atostogų akimirka, kuri užlieja gomurį saulėtu, gaiviu ir ilgai išliekančiu skoniu.
Šie receptai – mano dovana Jums. Nes desertai turi džiuginti, o gaminimas – įkvėpti!
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
