,,Karališka kava“ – kavos, sūdytos karamelės ir šokolado tobulybė.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Šis tortas – tikras prabangos ir harmonijos įsikūnijimas, kur sodrus šokolado, kavos ir sūdytos karamelės duetas sukuria nepaprastą skonio patirtį.
Minkštas šokoladinis ir migdolinis biskvitas – drėgnas, sodrus, tačiau lengvas, su subtiliu riešutų poskoniu.
Grilijažas su sūdyta karamele – traškus, gundantys karamelizuoti riešutai ir maloni druskos nata, suteikianti desertui netikėtą akcentą.
Cremeux su tonka pupelėmis – švelnus, aksominis, su vanilės ir migdolų užuominomis, kurios dar labiau sustiprina deserto gilumą.
Putėsiai su kava ir kreminiu likeriu – lengvi, aromatingi ir turintys subtilų gurmanišką alkoholio šilumą.
Tai tortas, kuris vilioja sodria tekstūra, šilkiniais kavos ir šokolado atspalviais bei nepamirštamu sūdytos karamelės charakteriu. Gurmaniškas, subtiliai prabangus ir neįtikėtinai gardus – tikras rafinuoto skonio perlas.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
