„Persikų ir braškių dvelksmas“ – saulėtas persikų ir braškių lengvumas.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Tai desertas, kuris spinduliuoja šilumą ir gaivą – subtilus, vaisiškas ir nepaprastai lengvas. Kiekvienas sluoksnis harmoningai papildo kitą, sukuriant nepakartojamą skonio patirtį.
Migdolinis purus biskvitas – švelnus, minkštas ir lengvas, tarsi debesėlis.
Traškus sluoksnis su lazdyno riešutais – subtiliai skrudintas, suteikiantis netikėtą tekstūrų žaismą.
Persikų cremeux – šilkinis, kremiškas ir saulėtai saldus, paliekantis malonų švelnų poskonį.
Braškių compote su sultingais braškių gabalėliais – tikra vasaros esencija, kuri suteikia natūralaus vaisiško gaivumo.
Lengvi ir gaivūs putėsiai su baltu šokoladu ir jogurtu – švelnūs kaip lengvas vasaros vėjas, suteikiantys desertui ypatingo oro lengvumo.
Tai tortas, kuris dvelkia vasaros lengvumu, kviečia pasimėgauti gaiviais vaisių deriniais ir palieka švelnų, ilgai išliekantį prisiminimą. Kiekvienas kąsnis – tai saulėlydžio spalvų ir skonių harmonija.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
