€30,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Latte kava

„Latte kava “ – sodrus karamelės, kavos ir lazdynų riešutų skonių šedevras.

Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.

Tai desertas, kuriame dera tobula skonių pusiausvyra – riešutų traškumas, švelni karamelė, šokolado gilumas ir aromatinga kava.

Marcipaninis biskvitas be miltų – drėgnas, sodrus, tačiau lengvas, kupinas natūralaus migdolų skonio.
Traškus sluoksnis su pienišku šokoladu ir lazdynų riešutais – puikiai subalansuotas tarp traškumo ir šokolado švelnumo.
Dviejų rūšių karamelė – viena aksominė ir kreminė, kita šiek tiek tirštesnė, sukurianti tobulą kontrastą.
Šilkinio ganašo intarpas su lazdynų riešutais – sodrus ir gundantis, pabrėžiantis riešutų gilumą.
Kreminiai putėsiai su kava – lengvi, tačiau su ryškiu kavos akcentu, kuris išbaigia desertą elegantiška gaida.

Tai ne šiaip tortas – tai tobulas gurmaniškų tekstūrų ir skonių derinys, kuriame riešutai, karamelė ir kava sukuria išskirtinį, ilgai įsimenantį skonio įspūdį

Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.

Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.