„Vyšnios, avietės su pistacijomis“ – sodrus vyšnių ir aviečių duetas su švelniu pistacijų akcentu.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Tai desertas, kuris jungia riešutų kreminį sodrumą ir ryškią uogų gaivą – švelnus, lengvas ir harmoningas.
Migdolinis biskvitas – minkštas, subtilaus riešutų aromato, natūraliai drėgnas.
Traškus sluoksnis su baltuoju šokoladu ir pistacijomis – subtilus balanso tarp švelnaus šokolado saldumo ir riešutų traškumo derinys.
Kreminės konsistencijos intarpas su vyšniomis ir avietėmis – natūraliai vaisiškas, su švelnia rūgštele, kuri suteikia desertui lengvumo ir gaivumo.
Lengvi lyg debesėlis putėsiai su aukštos kokybės pistacijų pasta – aksominiai, švelnūs, turintys natūralią riešutų gilumą ir lengvą, rafinuotą poskonį.
Tai tortas, kuris sujungia geriausias gamtos spalvas ir skonius – gaivūs vaisiai, kremiški riešutai ir švelnus šokoladas kuria išskirtinę harmoniją, kuri tiesiog tirpsta burnoje.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
