

Profesionalo lygis
Mokinys įgis visas reikalingas žinias ir įgūdžius ir galės gaminti desertus lyg tikras profesionalas.

Atgalinis ryšys
Mokinys galės nuolat bendrauti su Laima ir gauti individualią pagalbą.

100% praktika mokymuose
Didžiąją dalį laiko mokinys praleidžia gamindamas desertus
Individualūs mokymai su Laima


Individualizuotas dėmesys
Mokymo formatas - mokytojas ir mokinys. Maksimalus dėmesys, pritaikytas būtent Jūsų žinių lygiui ir poreikiams.

Prancūziškų desertų receptai
Mokymų metu Jūs pagaminsite net tris prancūziškus tortus ir 14/15 vnt., desertų.

Lanksčios datos
Mokymų datos derinamos individualiai su kiekvienu mokiniu, todėl galėsite pasirinkti Jums patogiausią laiką.

Praktiniai įgūdžiai
100% praktiniai mokymai! Visą kursą praleisite gamindami ir praktikuodamiesi.

Mokymų metu pasirūpinsime
Visomis mokymams reikalingomis priemonėmis, įrankiais ir aukščiausios kokybės ingredientais.

Sertifikatas
Po mokymų, kiekvienas gauna sertifikatą, net penkių prancūziško putėsių torto receptų rinkinį ir desertų asorti.

2 praktinės dienos
1 diena nuo 9 iki ~16 val.
2 diena nuo 9 iki ~ 14 val.

Skonių derinimas ir aromatizavimas
Pamokos apie skonių derinimą, grietinėlės aromatizavimą, natūralių aromatų naudijimą.
Registracijos eiga
- Rašykite el. paštu: [email protected]
- Mokymo data registruojama susitarus datą ir sumokėjus 50% (349,5€) avansą ar visą sumą 699€
- Taip pat mokymus galite įsigyti su galimybe išsimokėti su INBANK. Daugiau informacijos čia.
- Avanso mokestis yra negrąžinamas, data nekeičiama (be svarbios priežasties).
- Mokymai organizuojami šviesioje, naujoje ir patogioje darbui patalpoje.
Nuo autobusų ar geležinkelio stoties tik ~ 12 min., važiuoti mašina. Ar 15-20 min., važiuoti mašina, nuo Kauno centro.
Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė
Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.
Registruotis
D.U.K.