Prancūziškų tortų meistrystė - įvaldykite aukščiausio lygio klasikines konditerijos technikas


Prancūziškos konditerijos technikos
Mokymai pateikti aiškiai ir sistemingai, leidžia perprasti prancūziškas konditerijos technikas nuo pagrindų iki sudėtingų detalių.

Harmoningas skonių ir tekstūros balansas
Programoje dėmesio skiriama skonių derinimui ir tekstūrų kūrimui - traškiems sluoksniams ir subtiliems kremams.

Įrankių ir produktų rekomendacijos
Gausite sąrašą su rekomenduojamais įrankiais, produktais, kurie padės optimaliai pasiruošti desertų gamybai.
Prancūziški tortai

Universalumas įvairiems patirties lygiams
Mokymai patyrusiems ir pradedantiesiems, net jei dalyvis visai neturi konditerijos patirties.

Prancūziškų desertų receptai
„Marokietiška arbata“, „Amareto“, „Lazdynas su karamele“, „Vanilinis plombyras“, „Karamelinė kriaušė“.

Įvairių biskvitų gamyba
Įvairių biskvitus receptai: Moelleux su mėta, Džokonda su migdolu, Dekuazas su uogomis, Magdalena su cinamonu.

Skonių derinimas ir aromatizavimas
Pamokos apie skonių derinimą, grietinėlės aromatizavimą, natūralių aromatų naudojimą.

Prieinamumas
1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Video pamokos
Kursas sudarytas iš 46 detalių pamokų, viso 3 val. mokymo medžiagos.

Įvairios tekstūros
Mokymuose dėmesys skirtingoms tekstūroms – nuo traškių iki kreminių – derinimui.

Konditerijos technikos
Modernios technikos – nuo biskvitų kepimo iki putėsių gamybos ir desertų dekoravimo.
Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė
Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.
Pradėti mokytis
D.U.K.