Prancūziškų tortų meistrystė - įvaldykite aukščiausio lygio klasikines konditerijos technikas 

 
 
Mokykitės gaminti prancūziškus tortus savo tempu su išsamia mokymų medžiaga.

 

 

Įsigyti

Prancūziškos konditerijos technikos

Mokymai pateikti aiškiai ir sistemingai, leidžia perprasti prancūziškas konditerijos technikas nuo pagrindų iki sudėtingų detalių.

Harmoningas skonių ir tekstūros balansas

Programoje dėmesio skiriama skonių derinimui ir tekstūrų kūrimui - traškiems sluoksniams ir subtiliems kremams.

Įrankių ir produktų rekomendacijos

 

Gausite sąrašą su rekomenduojamais įrankiais, produktais, kurie padės optimaliai pasiruošti desertų gamybai.

Prancūziški tortai

Universalumas įvairiems patirties lygiams

 

Mokymai patyrusiems ir pradedantiesiems, net jei dalyvis visai neturi konditerijos patirties.

Prancūziškų desertų receptai

 

„Marokietiška arbata“, „Amareto“, „Lazdynas su karamele“, „Vanilinis plombyras“, „Karamelinė kriaušė“.

Įvairių biskvitų gamyba

 

Įvairių biskvitus receptai: Moelleux su mėta, Džokonda su migdolu, Dekuazas su uogomis, Magdalena su cinamonu.

Skonių derinimas ir aromatizavimas

 

Pamokos apie skonių derinimą, grietinėlės aromatizavimą, natūralių aromatų naudojimą.

Prieinamumas

 

1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Video pamokos

 

Kursas sudarytas iš 46 detalių pamokų, viso 3 val. mokymo medžiagos.

Įvairios tekstūros

 

Mokymuose dėmesys skirtingoms tekstūroms – nuo traškių iki kreminių – derinimui.

  Konditerijos technikos

 

Modernios technikos – nuo biskvitų kepimo iki putėsių gamybos ir desertų dekoravimo.

Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė

Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.

Pradėti mokytis

D.U.K.