

Modernios prancūziškos konditerijos technikos
Mokymai pateikti aiškiai ir sistemingai, leidžia perprasti prancūziškas konditerijos technikas nuo pagrindų iki sudėtingų detalių.

Estetiškai įspūdingi skulptūruojami desertai
Kursuose pristatomos inovacijos kuriant vaisių formas, desertus, silikoninės formas ir modernios šokolado technologijos.

Harmoningas skonių ir tekstūros balansas
Programoje dėmesio skiriama skonių derinimui ir tekstūrų kūrimui - traškiems sluoksniams ir subtiliems kremams.
Mokymų „Premium“ dalys
Prancūziški tortai

Laimos palaikymas
Individualūs atsakymai į jūsų klausimus ir grįžtamasis ryšys.

Prancūziškų desertų receptai
„Marokietiška arbata“, „Amareto“, „Lazdynas su karamele“, „Vanilinis plombyras“, „Karamelinė kriaušė“.

Bendruomenė
Dalyviai pakviečiami į uždarą bendruomenę, ten gaus patarimus iš Laimos, mokysis vieni iš kitų.

Prieinamumas
1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Video pamokos
Kursas sudarytas iš 46 detalių pamokų, viso 3 val. mokymo medžiagos.

Įvairios tekstūros
Mokymuose dėmesys skirtingoms tekstūroms – nuo traškių iki kreminių – derinimui.

Konditerijos technikos
Modernios technikos – nuo biskvitų kepimo iki putėsių gamybos ir desertų dekoravimo.

Skonių derinimas ir aromatizavimas
Pamokos apie skonių derinimą, grietinėlės aromatizavimą, natūralių aromatų naudojimą.

Skulptūruojami desertai

Laimos palaikymas
Individualūs atsakymai į jūsų klausimus ir grįžtamasis ryšys.

Skulptūruojamų desertų receptai
„Juoda citrina“, „Pasiflora“, „Apelsinas“, „Mėlynės uoga“, „Bananas“.

Sudėtingumas
Tinka visų lygių dalyviams – nuo pradedančiųjų iki pažengusių.

Video pamokos
Kursas sudarytas iš 44 detalių pamokų, viso ~ 3 val. mokymų medžiagos.

Prieinamumas
1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Praktinis pritaikymas
Kiekvieno deserto paruošimas detalus, lengva pakartoti procesą virtuvėje.

Elektroninis sertifikatas
Galimybė gauti elektroninį sertifikatą, pasiekimų įrodymas ir motyvacija.

10 PDF failai
Priemonių sąrašas, žinios apie želatiną, penktiną NH, agarą ir ksantaną.
Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė
Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.
Pradėti mokytis
D.U.K.