Įvaldykite prancūzišką konditeriją.   Skulptūruojamų desertų menas.

 

Kursuose su Laimos palaikymu, atraskite subtilias technikas ir kurkite elegantiškus desertus, kurie nustebins savo skoniu ir išvaizda.

 

Įsigyti

Technologijos ir inovacijos desertų kūrime

Kursuose pristatomos inovacijos kuriant vaisių formas, desertus, silikoninės formas ir modernios šokolado technologijos.

Estetiškai įspūdingi skulptūruojami desertai

Mokymų programa apima 5 skirtingų skulptūruojamų desertų gamybą, kiekvienas su savitu skoniu ir dizainu.

Harmoningas skonių ir tekstūros balansas

Programoje dėmesio skiriama skonių derinimui ir tekstūrų kūrimui - traškiems sluoksniams ir subtiliems kremams.

Skulptūruojami desertai

Laimos palaikymas

 

Individualūs atsakymai į jūsų klausimus ir grįžtamasis ryšys.

Skulptūruojamų desertų receptai

 

 „Juoda citrina“, „Pasiflora“, „Apelsinas“, „Mėlynės uoga“, „Bananas“.

Sudėtingumas

 

Tinka visų lygių dalyviams – nuo pradedančiųjų iki pažengusių.

Video pamokos

 

Kursas sudarytas iš 44 detalių pamokų, viso ~ 3 val. mokymų medžiagos.

Prieinamumas

 

1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Praktinis pritaikymas

 

Kiekvieno deserto paruošimas detalus, lengva pakartoti procesą virtuvėje.

Elektroninis sertifikatas

 

Galimybė gauti elektroninį sertifikatą, pasiekimų įrodymas ir motyvacija.

10 PDF failai

 

Priemonių sąrašas, žinios apie želatiną, penktiną NH, agarą ir ksantaną.

Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė

Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.

Pradėti mokytis

D.U.K.