

Technologijos ir inovacijos desertų kūrime
Kursuose pristatomos inovacijos kuriant vaisių formas, desertus, silikoninės formas ir modernios šokolado technologijos.

Estetiškai įspūdingi skulptūruojami desertai
Mokymų programa apima 5 skirtingų skulptūruojamų desertų gamybą, kiekvienas su savitu skoniu ir dizainu.

Harmoningas skonių ir tekstūros balansas
Programoje dėmesio skiriama skonių derinimui ir tekstūrų kūrimui - traškiems sluoksniams ir subtiliems kremams.

Skulptūruojami desertai

Laimos palaikymas
Individualūs atsakymai į jūsų klausimus ir grįžtamasis ryšys.

Skulptūruojamų desertų receptai
„Juoda citrina“, „Pasiflora“, „Apelsinas“, „Mėlynės uoga“, „Bananas“.

Sudėtingumas
Tinka visų lygių dalyviams – nuo pradedančiųjų iki pažengusių.

Video pamokos
Kursas sudarytas iš 44 detalių pamokų, viso ~ 3 val. mokymų medžiagos.

Prieinamumas
1 metų prieiga prie kursų, 24/7 mokymosi galimybė su interneto ryšiu.

Praktinis pritaikymas
Kiekvieno deserto paruošimas detalus, lengva pakartoti procesą virtuvėje.

Elektroninis sertifikatas
Galimybė gauti elektroninį sertifikatą, pasiekimų įrodymas ir motyvacija.

10 PDF failai
Priemonių sąrašas, žinios apie želatiną, penktiną NH, agarą ir ksantaną.
Laima Vizbarienė – unikalių prancūziškų desertų kūrėja ir konditerė
Grįžusi į Lietuvą 2020 m. ir greitai pelniusi pripažinimą. Nuo 2021 m. veda individualius ir grupinius mokymus. Laima mokėsi pas garsiausius prancūzų konditerius ir savo receptuose naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus bei pažangiausias technikas. Jos desertai – kūrybiškumo ir estetikos šedevrai. Internetiniuose mokymuose Laima dalijasi žiniomis apie modernias konditerijos technikas ir praktiniais patarimais.
Pradėti mokytis
D.U.K.