€20,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Rožinė vyšnia

 

„Rožinė vyšnia“ – vyšnių ir rožių elegancija su šilkiniais vanilės bei uogų sluoksniais.

Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.

Tai desertas, kuriame susilieja vaisiška gaiva, švelnus gėlių aromatas ir tobulai subalansuotos tekstūros.

Pan de Gênes biskvitas su uogomis – migdolinis, sodrus, tačiau kartu lengvas ir natūraliai saldus.
Vyšnių compote su avietėmis – sultinga, vaisiška, su malonia rūgštele, kuri praturtina desertą.
Vanilinis ir kreminis cremeux – švelnus, glotnus, prabangiai kreminis su subtilia vanilės nata.
Ganašas su vyšniomis ir rožės natomis – lengvai gėliškas, vaisiškas ir rafinuotas, suteikiantis desertui ypatingą charakterį.
Putėsiai su baltu šokoladu, kreminiu sūriu ir uogomis – aksominiai, lengvi, su natūralia uogų gaiva ir subalansuotu saldumu.

Tai daugiau nei tortas – tai skonių ir kvapų harmonija, kurioje vyšnios ir rožės subtiliai susilieja su kreminiu švelnumu ir uogų gaiva. Kiekvienas kąsnis – tai tarsi romantiška kelionė, kurioje susijungia elegancija ir prancūziška prabanga. 

Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.

Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.