„Auksinis žemės riešutas“ – žemės riešutų, šokolado ir karamelizuotų bananų tobulybė.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Tai tortas, kuris sujungia sodrius, gilius ir nostalgiškai jaukius skonius į prabangų ir modernų gurmanišką kūrinį.
Nepaprastai skanus keksas su žemės riešutais – minkštas, drėgnas, tačiau kartu lengvas, praturtintas riešutų aromatu.
Traškus sluoksnis su šokoladu ir žemės riešutais – kiekvienas kąsnis suteikia malonų tekstūrų žaismą.
Karamelinis cremeux su karamelizuotais bananais – švelniai tirpstantis, sodrus ir natūraliai saldus, su subtilia karamelės nata.
Lengvi putėsiai su mascarponės sūriu – kreminiai, švelnūs ir tobulai užbaigiantys visą skonių derinį.
Tai desertas, kuris apjungia skirtingus pojūčius – traškumą, kremiškumą, sodrumą ir lengvumą.
Kiekvienas kąsnis – tai saldus, prabangus nuotykis, kuriame žemės riešutai, karamelizuoti bananai ir šokoladas susijungia į vieną nepakartojamą harmoniją.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
