,,Mangų ir tropikų aistra“ – egzotiška mango ir pasiflorų gaiva su švelniu kokosų prisilietimu.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Tai tortas, kuriame susilieja tropinių vaisių lengvumas, subtili rūgštelė ir kokosų švelnumas, sukuriant nepamirštamą gurmanišką patirtį.
Kokosinis Dakuazas – purus, drėgnas ir natūraliai aromatingas, praturtintas kokosų šiluma.
Traškus sluoksnis su baltuoju šokoladu, paslaptinga rūgštele ir uogomis – netikėtas skonių derinys, kuris maloniai nustebina.
Mangų ir pasiflorų compote su sultingais vaisių gabaliukais – vaisiška gaiva ir švelnus tropinis saldumas kiekviename kąsnyje.
Gaivus ir žavingas cremeux su žalia citrina – šilkinė tekstūra ir citrusinis lengvumas suteikia desertui išskirtinį charakterį.
Putėsiai su mangu ir pasiflora (be šokolado) – lengvi, oro prisotinti ir natūraliai saldžiarūgščiai, apgaubiantys visą deserto subtilumą.
Tai daugiau nei desertas – tai saulėtos tropikų akimirkos, užfiksuotos viename skaniame kąsnyje. Gaivus, egzotiškas ir prabangus, kviečiantis mėgautis kiekviena detale.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
