€20,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Migdolinė pasaka

„Migdolinė pasaka“ – šilkinė kokosų ir baltos šokolado prabanga su marcipano elegancija.

Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.

Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.

Tai desertas, kuriame susijungia kokosų švelnumas, šokolado saldumas ir marcipano sodrumas, sukuriant subtilų, tačiau nepaprastai prabangų skonių derinį.

Pain de Gênes biskvitas su kokosu – minkštas, drėgnas, praturtintas natūraliu kokosų aromatu.
Traškus sluoksnis su kokosu ir baltuoju šokoladu – malonus kontrastas tarp kreminės tekstūros ir subtilaus traškumo.
Labai kreminio ir kokosinio cremeux intarpas – sodrus, bet kartu lengvas, su intensyviu kokosų akcentu.
Putėsiai su baltuoju šokoladu ir aromatingu marcipanu – aksominiai, tirpstantys burnoje, su subtiliai saldžiu migdolų ir šilkinio šokolado prisilietimu.

Tai tortas, kuris prilygsta elegantiškai vasaros akimirkai – šviesus, gaivus, prabangiai kremiškas ir nepaprastai gardus. Tikras kokosų ir marcipano mylėtojų svajonių kūrinys! 

Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.

Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.