„Snickers“ – prabangus riešutų ir karamelės skonių derinys.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Tai tikras riešutų, karamelės ir šokolado šedevras – intensyvus, traškus, tirpstantis burnoje ir nepaprastai gundantis.
Šokoladinis migdolinis biskvitas – minkštas, tačiau sodrus, su subtilia migdolų nata.
Sūdyta karamelė su skrudintais žemės riešutais – tobulas balansavimas tarp saldumo ir sūrumo, kuris sukuria priklausomybę keliantį skonį.
Šokoladinis kremo intarpas – turtingas ir šilkinis, sustiprinantis kiekvieną kąsnį.
Kremo sluoksnis su žemės riešutais – švelnus, tačiau kupinas riešutinės elegancijos.
Nuga su žemės riešutais – aksominis, lipnus ir tiesiog nepaprastai malonus skoniui.
Lengvi pieniško šokolado putėsiai – išbaigiantys šį desertą minkštu ir lengvu debesėliu, kuris papildo intensyvius riešutų bei karamelės sluoksnius.
Tai ne šiaip desertas – tai išskirtinė klasikinio skonio interpretacija, kurioje susijungia gurmaniškas traškumas, sodri karamelė ir šokolado tobulybė. Tikras malonumas kiekviename kąsnyje!
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
