„Karamelinis bananas “ – švelnus prancūziškas desertas su bananų ir karamelės magija.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Tai tortas, kuris sujungia purus biskvito lengvumą, sodrų karamelizuotų bananų skonį ir šilkinę šokolado bei tonkos harmoniją.
Purus ir lengvas džokondos biskvitas – švelnus, aromatingas ir subalansuotas.
Traškus sluoksnis su pienišku šokoladu – suteikia netikėtą kontrastą ir malonų traškumą.
Torto viduje paslėpti karamelizuoti banano gabalėliai – natūraliai saldūs, su švelniu karamelės poskoniu.
Lengvi lyg debesėlis baltojo šokolado putėsiai su tonka pupelėmis – aksominiai, su unikaliu vanilės, karamelės ir migdolų aromato prisilietimu.
Tai daugiau nei desertas – tai nepaprasta skonio kelionė, kurioje bananai, karamelė ir šokoladas susilieja į tobulą balansą. Jį lengva pagaminti, bet neįmanoma pamiršti!
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
