,,Nakties simfonija“ – sodrus šokolado ir juodųjų serbentų harmonijos šedevras.
Prancūziško torto receptas dviems tortams PDF formatu.
Su ingredientais, darbo eiga ir jų eiliškumu. Recepto gaminimo eiga - išsamiai aprašyta.
Tai desertas, kuris sujungia tamsaus šokolado gilumą ir miško uogų gaivą, sukuriant nepakartojamą skonio potyrį.
Šokoladinis brownis su sultingomis miško mėlynių uogomis – minkštas, drėgnas, intensyvaus skonio, su natūraliu mėlynių šviežumu.
Kreminis tamsaus šokolado ganašas su juodaisiais serbentais – sodrus, aksominis ir subtiliai vaisiškas, kuris sustiprina šokolado gilumą.
Gaivus juodųjų serbentų confi intarpas – maloniai rūgštus, suteikiantis netikėtą, bet harmoningą skonio bombą.
Putėsiai su juodu šokoladu – lengvi kaip debesys, bet kartu pilni sodrios, rafinuotos šokolado gelmės.
Tai tortas, kuris vilioja tamsiu aksominiu šokoladu ir laukinių uogų gaiva. Gurmaniškas, elegantiškas ir tiesiog nepaprastai skanus – kiekvienas kąsnis atskleidžia naują skonio dimensiją.
Receptą rasite mokymų bibliotekoje ir galėsite jį parsisiųsti suvedę teisingai savo duomenis.
Norint pasiekti geriausius rezultatus ir įtvirtinti naujas žinias, svarbu skirti laiko praktikai. Todėl nuo recepto įsigijimo dienos mokinys turi 31 dieną jam išbandyti ir atsisiųsti receptą.
